BRD tenis insider/ AD “am facut ce depindea de mine”

VIDEO Alexandra Dulgheru, la BRD Tennis Insider: “De fiecare data fanii mi-au inseninat ziua. Singura sa trec prin momentele astea, cu siguranta ar fi greu”

BRD Tennis Insider s-a reluat pentru a treia oara; ca de obicei la turneele de tenis de la Bucuresti, treizecizero.ro s-a intors pentru o noua runda de discutii si interviuri, in direct de la Arene. Cea care a deschis seria interviurilor a fost Alexandra Dulgheru, iar in studio a fost prezenta si Alina Tecsor-Cercel, cea care este invitata permanenta la aceasta serie de emisiuni. Alexandra a anuntat ca urmeaza sa se opereze, pentru a incerca sa rezolve astfel problemele la genunchi care au afectat-o in acest sezon.

Anul trecut, la turneul de la Bucuresti, m-am retras pentru ca aveam o problema mare la genunchi care nu aparuse atunci, aparuse la Roma. Apoi am mai stat un pic, am incercat sa nu fortez, am jucat pe iarba doar un turneu inainte de Wimbledon, jucasem un turneu in Franta pe care-l castigasem si acolo a inceput. Am terminat ultimele doua meciuri intr-un picior. Nu puteam sa nu joc la mine acasa, mi-era draga ideea.

Am avut o jumatate de an foarte buna si cealalta jumatate n-a fost gestionata bine, pentru ca nu mergeam pregatita. Am pierdut, e ca yin si yang. Se legasera lucrurile dupa mult timp, in prima jumatate si am zis sa fortez un pic, ce se poate intampla? (…)

Mi-am dat seama, pentru linistea mea mentala, ca am facut ce depindea de mine.

Create a website or blog at WordPress.com