BRD Tennis Insider: Alexandra Dulgheru a venit pe teren direct din avion; își construiește acum o nouă revenire.

În ziua a treia la BRD Tennis Insider, sezonul 2017 (prima zi, aici, a doua zi, aici), invitatele au fost Alexandra Dulgheru, care muncește din greu la o nouă revenire în tenisul mare, și două dintre jucătoarele de perspectivă pe care le propune tenisul feminin românesc, pe Georgia Crăciun și pe Mihaela Mărculescu. Lângă ele, ca de fiecare dată, Alina Tecșor-Cercel, care ni se alătură în această săptămână în calitate de invitat permanent.

Alexandra Dulgheru e una dintre cele mai iubite jucătoare din România, lucru mereu valabil, indiferent de clasament. Un clasament pe care lucrează de zor să și-l refacă acum; anul trecut, când a venit în studio la 30-0, Alex tocmai se pregătea să se opereze. Acum am fost bucuroși să o vedem mai fit ca niciodată, în plus venită după un meci excelent cu o seară înainte. Alexandra ne-a povestit mai întâi cum a ajuns la București pe ultima sută de metri, ca să joace calificările. „Am făcut stretching în tren”, a spus ea, după ce a plecat de la Contrexville în ultimă instanță și a ajuns în România cu câteva ore înainte de primul meci.

Urmărește discuția mai jos:

 

http://www.treizecizero.ro/news/alexandra-dulgheru-venit-pe-teren-direct-din-avion-isi-construieste-acum-o-noua-revenire-georgia-craciun-si-mihaela-marculescu-ar-putea-fi-parte-din-next-gen-ul-romanesc

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers like this: