Digi: Antrenament de Ziua Naţională: “Piti” trage tare

Alexandra Dulgheru pregăteşte revenirea după operaţia la genunchi. Sportiva română nu a avut liber nici măcar de Ziua Naţională şi a tras din greu la antrenament.

Absentă din circuit de mai bine de jumătate de an după operaţia suferită la genunchi, Alexandra Dulgheru trage tare pentru a reveni în forţă în 2017. Sportiva de 27 de ani, care se află în acest moment pe locul 280 WTA, s-a antrenat chiar de Ziua Naţională. Cea mai bună clasare din cariera româncei a fost locul 26, atins în aprilie 2011.

Cine crede că de 1 decembrie avem liber.. (n.r.râde) să vadă exact ceea ce facem! Bine, nu exagerez acum, normal că de Crăciun şi de Revelion o să am câteva zile libere, dar, de obicei, la tenis jucăm non-stop. Probabil dacă aş fi fost într-o situaţie normală, îl convingeam pe domnul Dobre să ma lase o zi, aşa, să îmi fac de cap. Dar m-am simţit româncă la antrenament (se uita în cameră), deci.. datoria“, a spus Dulgheru, pentru Digi Sport.

În 2016, Dulgheru a participat la zece competitii. La ultimele opt a fost eliminată în primul tur. Turneul ITF de la Marseille, pe care îl câştigase în 2014, a fost ultimul la care a jucat în acest an.

Interviul complet & video aici.

Create a website or blog at WordPress.com