Româncele iau cu asalt Madridul. Dulgheru – Ivanovic e meciul zilei de sâmbătă.

Patru românce vor juca sâmbătă, în prima zi a tabloului principal de la WTA Madrid, unul dintre cele mai importante turnee înainte de Roland Garros, al doilea Mare Şlem al anului: Alexandra Dulgheru, Irina Begu, Andreea Mitu şi Monica Niculescu. Cealaltă reprezentantă a României în capitala Spaniei, Simona Halep, va debuta duminică sau cel târziu luni la turneul patronat de Ion Ţiriac.

ale-1900Meciul care-i interesează cel mai mult pe fanii români, cel dintre Alexandra Dulgheru, posesoarea unui wild card, şi Ana Ivanovic, a şaptea jucătoare a lumii, va începe de la ora 16:30, pe arena Manolo Santana, cea mai importantă a complexului care găzduieşte turneul patronat de Ion Ţiriac. Înaintea Alexandrei şi a sârboaicei, se vor juca meciurile  Casey Dell’acqua (Australia) – Francesca Schiavone (talia) şi Ekaterina Makarova (Rusia) – Svetlana Kuzneţova (Rusia).

De la ora 13:00, pe stadionul Arantxa Sánchez-Vicario, Irina Begu o va înfrunta pe nipona Kurumi Nara , reprezentanta Japoniei,  pe care a mai învins-o pe zgură, în 2014, la Oeiras, în Portugalia, şi în faţa căreia porneşte cu prima şansă. Meciul nu va începe, însă, înainte ca Lauren Davis şi Paula Badosa să-şi termine duelul, care va începe la ora 11:00.

Celelalte două romance care evolua sâmbătă o vor face în turneul de calificări. Pe terenul 6, Andreea Mitu va juca contra lui Richel Hogenkamp din Olanda,  Pe aceeaşi arenă, Monica Niculescu va juca, după ora 16:00, contra învingătoarei  meciului Katerina Bondarenko (140 WTA) – Marina Erakovic (80 WTA). După ce în primul tur a trecut de canadianca Dabrowski, 4-6, 6-3, 6-0.

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/romancele-iau-cu-asalt-madridul-dulgheru-ivanovic-e-meciul-zilei-de-sambata-irina-begu-debuteaza-la-turneul-patronat-de-ion-tiriac-niculescu-si-mitu-joaca-in-calificari-14192631

Create a website or blog at WordPress.com